woensdag 22 mei 2013

wachten op schoon weer

We hebben weer een babyborrel in het zicht.  Eentje waar al twee grote broertjes zijn.  Het is herfst en de zon laat zich niet zien dus halen we de naaimachine en het appelhemdje nog eens boven.
2 appels

Ik probeerde eerst een ander patroontje uit het boek Homemade Mini-couture: het gingerbread hemd.  Ik was benieuwd naar het resultaat, maar mijn voorkeur gaat toch nog altijd naar die goeie oude appel.  Misschien komt het doordat het nog een beetje te groot is voor mijn bijna-3jarige.  Het is wel een super schoon boek - toffe patroontjes, duidelijke uitleg - we zullen het nog gebruiken.

1 Gingerbread

Ik herinnerde me ook nog een gratis patroontje voor een hemdje maat 68 tot 86.  Maar heb nog geen tijd gehad om het uit te proberen.  Daar maak ik nog werk van.

Nu nog even wachten op schoon weer

4 opmerkingen:

 1. Mooi werk!
  Ik twijfelde met dit weer of het wel zin had om nog hemden met korte mouwen te produceren, maar ik leef op hoop. En in het slechtste geval kan er nog een t-shirt met lange mouwen onder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 't kan toch nie eeuwig blijven regenen hé en anders zijn ze voor die sporadische zonnige dagen. Maar laten we maar gaan voor een paar maanden fulltime zon!

   Verwijderen